Puan Jamaliah atau lebih dikenali dengan panggilan Cikgu Jem dalam kalangan pela (Discussion Topic) - Kolej Islam Sultan Alam Shah - Alumni.NET
Information
    High School/Secondary School
    Klang, Selangor, Malaysia
Moderator
Alumni.NET News
Topic:Puan Jamaliah atau lebih dikenali dengan panggilan Cikgu Jem dalam kalangan pela
Displaying posts (1 - 1) out of 1

Alumni.NET ModeratorPuan Jamaliah atau lebih dikenali dengan panggilan Cikgu Jem dalam kalangan pelajar dan Kak Jem dalam kalangan rakan sejawat telah pun menamatkan perkhidmatan sebagai seorang guru berkuatkuasa pada 19 Januari 2018. Beliau merupakan seorang guru yang sangat berpengalaman, dengan lebih 30 tahun berada dalam dunia pendidikan. Majlis Jasamu Dikenang telah diadakan pada 18 Januari 2018. Semoga Cikgu Jem@ Kak Jem terus dirahmati Allah dan dikurniakan kesihatan yang baik. Selamat Bersara Kak Jem.

Majlis Persaraan Puan Jamaliah bt Md Shariff

Puan Jamaliah atau lebih dikenali dengan panggilan Cikgu Jem dalam kalangan pelajar dan Kak Jem dalam kalangan rakan sejawat telah pun menamatkan perkhidmatan sebagai seorang guru berkuatkuasa pada 19 Januari 2018. Beliau merupakan seorang guru yang sangat berpengalaman, dengan lebih 30 tahun berada dalam dunia pendidikan. Majlis Jasamu Dikenang telah diadakan pada 18 Januari 2018. Semoga Cikgu Jem@ Kak Jem terus dirahmati Allah dan dikurniakan kesihatan yang baik. Selamat Bersara Kak Jem.
about 21 hours agoReport


Help Bot | FAQ | About Us | Terms & Conditions | Privacy
Copyright ©  Alumni.NET, Patent Pending